Ahelyett, hogy négy független tétet tegyél meg az ötödre valamilyen más játékban, a vadonatúj városi fogadó egyéni parlay fogadást tesz, remélve, hogy megjósolhatja a négy játék kimenetelét. Vagy a több online játék közül egyik sem vesztes, a teljes parlay veszteség. A friss nyeremény jobb a parlay-k számára, mivel sokkal nehezebb meghódítani a sok bajnok hatékony kiválasztásának valószínűségét. A legtöbb ember ismeri a parlay-t az irodai fogadási uszodák és egyéb tevékenységek miatt. Ha valaha is fizetett 5 dollárt, hogy kiválassza a saját bajnokait az egy hét futballmeccsének összefoglalójából, remélve, hogy nyereséges lesz a vadonatúj heti díj, akkor egy alkalmi parlay fogadást generált. A munkakörnyezeti poolok általában nem fedik le a tényleges fogadóirodákat a friss medencét intéző személyen kívül, és senki sem kér levet a medencéből.

  • A pénzes fogadások az iskolai tevékenységek alapját képezik, és az NCAA sportesemények szorzóinak ismerete rendkívül fontos a nyerő futballfogadásokhoz.
  • A Moneyline és you can point hagyatékos fogadások kissé eltérően működnek, nagyon fontos, hogy megértse a változást közvetlenül azelőtt, hogy fogadást tesz a benne foglalt fogadásokra.
  • Csak arra megy, hogy a végső szerzés lesz-e Több különben Below egy teljes.
  • Ahhoz, hogy még sokkal könnyebb terminológiát kapjanak, a -188 eséllyel 188 dollárt kellene áldoznia jó száz dolláros alapért.

A vadonatúj parlay-ket néha 3-as készletekben, vagy 2-es kategóriákban kínálják. Amit nem hajt végre, próbálja meg az a-spread elemeket áthelyezni a -3 lépésből a -dos.5-be. Pontosan úgy működik, hogy a tartomány mozgása a 6,5 ​​tétel miatt minden csapatnál rendre. Tehát a legújabb teaser parlay a Ravens +3.0 lépés lenne a Costs +9.0-n. Fogadhat néhány más kombóra a pár eredmény közül.

Annak ellenére, hogy nem nagyon érdemes a devizaarányokra tippelni, mégis fontosak abban, hogy segítsenek az NFL társasági játékának teljes képében. A fogadási arányokat általában „% a jegyekből” néven ismerik, vagy „% out of tét”. A helyek csupán egy kifejezés, amelyet az összes megtett tétre használnak – ha egyszer fogadást generál, megszületik a megoldás. A pénzfizetés tájékoztat, és ezen az elülső oldalon a készpénz van, és minden bizonnyal jobb képet fog hagyni arról, hogy a friss, élesebb fogadók ki mellett állnak. Valószínű, hogy minden párt számára kiosztott, figyelembe véve a győzelem valószínűségét.

Bet at home sport: Az új korreláció a pénzvonalaktól kezdve, és a téteket is átadhatja

Nagy mennyiségű korábbi hatékonysági kutatást táplálunk a lelkes mesterséges intelligencia programon, és ez összetöri a vadonatúj számot, és gyakran vetítheti ki a játékokat. Valószínűleg az összes sportfogadó azt tervezi, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a feláraikat a versenytől kezdve az olyan hatalmas sportágakra való felkészülést illetően, mint a Very Pan és az NBA döntője, megpróbálják. Emiatt előfordulhat, hogy a pénzkínálati lehetőségüket elhagyják és megszerzik, és nem kapnak áramot, hogy segítsen tükrözni, mi történt az átadástól kezdve. Ez az a hely, ahol fel lehet állítani az összes spread to moneyline konverterünket, és azonnal megtudhatja, hogy mikor gyengült a pénzvonal lehetősége.

Szerencsejáték az Mlb rájátszásba

bet at home sport

Itt felhasználhatja a saját téteivel megszerzett problémákat, és gondoskodhat arról, hogy legyen választási lehetősége a webhelyre tett saját fogadásban. A program, bet at home sport amelyet biztosan a BetUS Sportsbook használ, néhány a legjobbak közül. Ennek eredményeként komoly pénze van az NBA-tétek birtoklására, amit az újoncok birtoklására irányuló nagy ösztönzők támogatnak. Így nem egyszerűen csak csábító jelet kapsz a hozzáadott bónuszhoz, mivel a BetNow-t is kezelik, így olyan elegáns szoftvert készíthetsz, amelyet öröm a használata. Az első játékosok hajlamosak élvezni a bonyolultság esetleges hiányát, Ön pedig a tapasztalt szerencsejátékosok hajlamos arra, hogy közel kerüljenek otthonukhoz a BetNow ideje alatt. Számos lenyűgöző ajánlatot is beszerezhet a FanDuelhez, valamint ingyenes fogadásokat, jobb lehetőséget, jóváhagyási biztosítási díjakat és még sok mást.

Gyakori élő fogadási szegmensek

A két mennyiségi csoport a személyesen a márkák mellett minden ember számára a jobb oldalon az 1,5 üzemben folyamatosan beállított új alkotást jelenti. A Több mint/Alul című bokszesélyekkel való játék ugyanolyan szórakoztató lesz, mivel a támogatást egy nagyszerű harcosnak kell megkeresnie, mint amennyire az erőforrások egy pillanatra megtalálják önmagukat, különben csökkentett és rendszeres küzdelem. Adjon több/kisebb sorozat fogadást az esti boksz esélyért.

A vadonatúj AL-t jegyezték fel, míg a mérsékelt -115-ös kedvenc (115 USD-s kitettség, amely segít 100 USD-t keresni) a devizatartományban a legutóbbi 2024-es MLB All the-Celebrity Game esélye kapcsán, az NL -105-től. Mielőtt kiválasztaná a 2024-es MLB The-Superstar Games játékot, nézze meg, mit kell mondania a SportsLine Zack Ciminijének. Ahhoz, hogy a vadonatúj Miami Dolphins győzelmére fogadjon a pénzvonalára, vásároljon 100 dollárt a fogadáson, hogy lehetőséget kapjon 220 dollár nyereményre arra az esetre, ha a Bálnák, míg az esélytelenebbek, legyőznék az új Patriotst.

Gyűjts össze 600 000 Fliff Coin-t, 100 $ Fliff Cash-t

Esélykalkulátorunk akkor hatékony, ha ennek ellenére bizonytalan ebben a matematikában. A legjobban játszó weboldalakon számos alternatív alkatrész hagyatéki lehetőség is található. Ha a formális vonal 8,5 pontot próbál ki, egy szerencsejáték-webhely lehetőséget biztosít arra, hogy egy kiválasztott területen fogadást tegyen, 7,5, 6,5, 9,5, különben 10,5-ös vonalon halad át. Ha úgy gondolja, hogy Duke meggyőzően nyer, akkor a Duke -10,5-re fogadhat, hogy jobb lehetőséget kapjon.

bet at home sport

Alternatív lehetőséget kínál arra, hogy befolyásolja a sportedzést a sokkal izgalmasabb és nagyobb potenciális kifizetések érdekében. Lehetséges, hogy parlay fogadást köthet több százezer kombinációval évente. Az MLB munka nyomokban vagy az NFL-ben az NHL korongozási lehetőségei körvonalazzák, különben az NBA előrelépése esetén mindenki megtalálja a lehetőséget. Megfigyelheti a potenciális bevételt, mielőtt pozícióba helyezné a szerencsejátékot, ha a pénzvonal tétjeit felveszi a választási szelvényre. És tudja, hogyan kell felmérni a parlay esélyeket és a nyereséget. Ha a New York Yankees nagy kedvence a 150-as pénzvonalnak, akkor 150 dollárt kell választania, hogy 100 dollárt kapjon (a teljes fizetés és a kockázat 250 dollár lenne).

Vizsgáljuk meg az első számú webhelyet a fenti listában, hogy segítsen befolyásolni, hogy melyik típust válassza. Gondoljon arra, hogy válthat másik illesztőprogramra, ha úgy találja, hogy ez a csomag nem segít Önnek. Élő játékképességük elegendő ahhoz, hogy az oldalak naprakészen tartsák a legújabb játékmenetet.

Comments are disabled.